20:46  Τρίτη, 16  Απριλίου  2024 
elendetr

Ο Γέρος Ινδιάνος και οι Αστροναύτες.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 22:10
Διαβάστηκε 3891 φορές
Ο Γέρος Ινδιάνος και οι Αστροναύτες. Richard Lonewolf

Η πρόσφατη εκτίμηση ενός κυβερνητικού παράγοντα ότι οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να αναζητηθούν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες σε ένα διευρυμένο πεδίο με τις ΗΠΑ, κάνει επίκαιρη τη σύντομη ιστορία ή θρύλο με το γέρο Ινδιάνο και τους αστροναύτες που ακολουθεί.

Η εκπαίδευση των αστροναυτών, που θα επάνδρωναν την αποστολή του Απόλλωνα 11 στο φεγγάρι στις 20 Ιουλίου 1969, περιλάμβανε και ένα πρόγραμμα προσαρμογής στις σεληνόμορφες ερήμους των δυτικών ΗΠΑ. Οι περιοχές αυτές είναι η πατρίδα διαφόρων φυλών αυτοχθόνων Αμερικανών. Μια μέρα κάποιοι από τους εκπαιδευόμενους συναντήθηκαν τυχαία μ’ έναν γέρο Ινδιάνο. Αυτός απορημένος τους ρώτησε τι έκαναν εκεί. Του απάντησαν ότι ετοιμάζονταν για ένα ταξίδι στο φεγγάρι.

Ο γέρος έμεινε για λίγο σιωπηλός και μετά τους ρώτησε αν μπορούσαν να του κάνουν μια χάρη. Τον ρώτησαν τι ήθελε.

Τους εξήγησε ότι για τους ανθρώπους της φυλής του η Σελήνη ήταν ένα μέρος όπου ζούσαν ιερά πνεύματα και θα ήθελε να μεταφέρουν ένα σημαντικό μήνυμα εκ μέρους του λαού του. Οι αστροναύτες προθυμοποιήθηκαν να μάθουν ποιο ήταν το μήνυμα.

Ο Ινδιάνος πρόφερε κάτι στη γλώσσα του και τους ζήτησε να το αποστηθίσουν. Οι αστροναύτες αποστήθισαν το μήνυμα και ρώτησαν τον γέρο να τους πει τι σήμαινε. Τους είπε ότι δεν μπορούσε να τους πει, γιατί ήταν ένα μυστικό που μπορούσαν να το γνωρίζουν μόνο η φυλή του και τα ιερά πνεύματα.

Όταν μετά από λίγο καιρό οι αστροναύτες επέστρεψαν στη βάση τους, έψαξαν και τελικά βρήκαν κάποιον που γνώριζε τη γλώσσα του γέρου Ινδιάνου. Όταν του απήγγειλαν το μήνυμα που είχαν απομνημονεύσει εκείνος πρώτα γέλασε και ύστερα μετάφρασε το περιεχόμενο.

Το μήνυμα του γέρου Ινδιάνου προς τα ιερά πνεύματα έλεγε: Μην πιστέψετε ούτε λέξη απ’ ότι σας πουν αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν έρθει για να κλέψουν τη γη σας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Δρόμος του Πολεμιστή Χαοτικά Συστήματα »
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis