Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταποντισμός

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 14:34
Διαβάστηκε 728 φορές

Ο χειρότερος καιρός εδώ και 300 χρόνια! Ο στρατός αναπτύχθηκε για να συνδράμει τα διασωστικά συνεργεία. Σε περιοχές της δυτικής Γερμανίας η βροχή έφτασε στις ασύλληπτες ποσότητες των 150L / m2! Αρκετές περιοχές έχουν αποκοπεί, άνθρωποι αγνοούνται, χιλιάδες έμειναν χωρίς ηλεκτρικό, καταγράφοναι οι πρώτες δεκάδες νεκροί. Οικισμοί σε Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο εκκενώθηκαν και συνεχίζουν να εκκενώνονται εσπευσμένα λόγω των επικείμενων κινδύνων από ισχυρές πλημμύρες. (videos)

Μ' έναν αυστηρό, μακάβριο και στοχευμένο τρόπο η κλιματική αλλαγή υποδεικνύει μερικούς από αυτούς που κυρίως ωφελήθηκαν δημιουργώντας την: Οι δυτικές ΗΠΑ και ο δυτικός Καναδάς ψήνονται, η δυτική Γερμανία καταποντίζεται. Αψίκοροι*, φτωχοί και αξιοθρήνητοι νεοφιλελεύθεροι ορθολογιστές**γιάπηδες το σύμπαν, η ζωή και η φύση δεν είναι αδιάφορα:Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ. (The Eye of Justice sees everything). Η αλαζονική άρνηση δεν επηρεάζει την κοσμική ισορροπία. Αλλά αυτές οι τετριμμένες λεπτομέρειες της καθημερινότητας δεν χρειάζεται να σας απασχολούν. Ο λογαριασμός έτσι κι αλλιώς πηγαίνει πάντα στον υπερήφανο και αδιάφορο λαό που έχει συνηθίσει να σας ανέχεται.

Αψίκορος: αυτός που ικανοποιείται με το άγγιγμα, δηλ. εύθικτος, ευερέθιστος, εκλεκτικός. Επίσης αυτός που χορταίνει ή θέλει να χορτάσει γρήγορα. **γιάπης - γιάπισσα (<yuppie): νέος στην ηλικία επαγγελματίας, συνήθως στέλεχος επιχείρησης, που στοχεύει στην επαγγελματική άνοδο και στο γρήγορο πλουτισμό και που έχει την τάση να επιδεικνύει την κοινωνική του θέση με το ντύσιμό του, τη συμπεριφορά του κτλ. 

#Flutwelle#ClimateEmergency#Hochwasser #ClimateCrisis#Germany

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)