16:22  Πέμπτη, 16  Μαϊου  2024 
elendetr

Σωματική Βελτίωσις

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 07:25
Διαβάστηκε 7551 φορές

Παρατίθεται ένα σύντομο και κυρίως απλό πρόγραμμα ασκήσεων, η εκτέλεση του οποίου σφυρηλατεί τη σωματική αντοχή και ενισχύει την ψυχική ευεξία. Απευθύνεται τόσο σε άτομα, όσο και σε ομάδες. Τα οφέλη αυξάνουν εάν το πρόγραμμα εκτελείται πριν την ανατολή του Ηλίου ή μετά τη δύση του. Δηλαδή στα χρονικά διαστήματα, που συνιστούν τις πύλες μεταξύ των δύο κόσμων. Όσοι το ακολούθησαν, προσαρμόζοντας ανάλογα και τη διατροφή1 τους, ένιωθαν άτρωτοι2.

Πριν την έναρξη του κυρίου προγράμματος ενδείκνυται προθέρμανση, παραδείγματος χάριν με burpees. (βλέπε ένθετη εικόνα) Μετά την αποθεραπεία (διατάσεις – εκτάσεις και σκοινάκι) κρίνονται αναγκαία μερικά λεπτά διαλογισμού. Το σύνολο του απαιτούμενου χρόνου υπολογίζεται στα 30 λεπτά και η συχνότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τέσσερις φορές την εβδομάδα, χωρίς να υπολείπεται των τριών.burpees

1. Θεμελιώδεις αρχές της εν λόγω διατροφής είναι η ολιγάρκεια και η έμφαση στις φυτικές τροφές έναντι των ζωικών.

2. Δηλαδή η αποφορά σκανδάλων, όπως Novartis, Siemens, εξοπλιστικά, κεελπνο, χρηματοδοτήσεις κομμάτων και μμε. Επίσης οι αηδώς εξελληνισμένες προτάσεις και μέτρα καθ’ υπόδειξιν Velculescu, Thomsen, Schäuble. Ακόμη οι παρωχημένες και ιταμές υποδείξεις από τους υπεύθυνους πρωταίτιους του διασυρμού της χώρας, όπως αυτές που έκαναν με θράσος στο Delphi Economic Forum, δεν τάραζαν πλέον την εσωτερική γαλήνη και δεν κλόνιζαν την υγεία των ασκουμένων.

ΥΓ: Η (δήθεν) πολιτική ορθότης θα απαιτούσε κριτική και στην κυβέρνηση. Αναλογιζόμενος την (υφιστάμενη) εναλλακτική την άφησα για μια άλλη φορά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ενός λεπτού σιγή! Εις την Ελλάδα. »
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis