18:34  Δευτέρα, 6  Μαϊου  2024 
elendetr

Land Grab

Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 21:18
Διαβάστηκε 1840 φορές

Turkish troops yesterday invaded Greece and occupied a small patch of land on their contested border.

Around 35 soldiers reportedly marched onto a floodplain site on the east bank of the River Evros near the town of Feres.

(The Sun. Nick Parker,

Κάποιος υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης είχε συμβουλέψει τους πολίτες, σε περίπτωση εισβολής διαρρηκτών ή λήστων, να προσποιηθούν τους κοιμισμένους. Η παρούσα κυβέρνηση το έχει κάνει πράξη τουλάχιστον στο διπλωματικό τομέα. Όπως και στην περίπτωση του Μνημονίου Συνεννόησης Τουρκίας-Λιβύης στα τέλη της περασμένης χρονίας. Αν όχι τίποτε άλλο, παρά τις φωνασκίες, έχουμε έστω μια ιδιότυπη συνέχεια.

Σ' αυτή τη χώρα δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε πιο προδομένο από τον αφελή και ρομαντικό "πατριώτη". Δηλαδή τον άνθρωπο που και με τη δική του ευθύνη παραμένει ιστορικά αναλφάβητος. Αλλά επειδή είναι αφελής, ρομαντικός και υπεράριθμος δεν πειράζει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς είναι ασυναίσθητος. Μπορεί να καταβοχθίζει άνετα και αδιαμαρτύρητα και μάλιστα αμάσητο τον εθνικό σανό. Αρκεί το περιτύλιγμα να φέρει ευδιάκριτα τα σύμβολα της θεωρητικής εθνικοφροσύνης των δικαιωματούχων της ορθόδοξης δεξιάς πατριδοκαπηλίας.   

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Καμπή. Onon ο Ακατάβλητος »
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis