22:25  Παρασκευή, 3  Μαϊου  2024 
elendetr

Ο ορισμός της Αγάπης & Τα ιδιωτικά Δάκρυα.

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 18:03
Διαβάστηκε 719 φορές

Δύο σωματίδια ή ομάδες σωματιδίων που αλληλεπιδρούν συνενώνοντας τις κυματοσυναρτήσεις τους, μένουν σε κατάσταση διεμπλοκής μεταξύ τους, ασχέτως του χώρου που μεσολαβεί πλέον από το ένα στο άλλο.

Το φαινόμενο ονομάζεται Κβαντική Διεμπλοκή* και νομίζω πως είναι ο εγκυρότερος ορισμός της Αγάπης. (*quantum entanglement)

Είμαστε Ένα Ενεργειακά Φορτισμένο Άθροισμα Σωματιδίων σε Κατάσταση Πρόσκαιρης Τάξης. Προσπαθούμε να Επιβραδύνουμε την Αύξηση της Εντροπίας που Αργά ή Γρήγορα θα μας Εξαϋλώσει. Τότε Θα Γίνουμε Πάλι Κύματα που Θα Πλανιόνται Χωρίς Λύπες και Χαρές στο Χωροχρόνο Μέσα στο Αχανές Διάστημα.

Θέλεις και Πρέπει να Πας Μπροστά. Για Να Πας Μπροστά Δεν Πρέπει να Κοιτάς Πίσω· Θα Κινδυνεύεις να Σκοντάψεις και Να Πέσεις.

Το Πίσω Είναι η Μαμά, ο Μπαμπάς, η Αδερφή, ο Αδερφός, οι Φίλοι, το Σπίτι, το Χωριό. Αυτοί θα Είναι Πάντα Εκεί και Θα Σε Περιμένουν.

Αυτό Που Δεν Θα Είναι Πια Εκεί Θα Είναι τα Χρόνια της Αθωότητας· Η Παιδική Ηλικία που Όταν την Αφήσεις Δεν Υπάρχει Επιστροφή.

Θα Υπάρχει όμως Το Πίσω για να Σου τη Θυμίζει. Στην Ένταση της Ανάμνησης θα Μετράς την Απόσταση που Έκανες. Όσο Μεγαλύτερη η Απόσταση, Τόσο πιο Γενναίος Υπήρξες.

Γενναίος Είσαι Όταν δεν Ζεις σε Βάρος Άλλων. Είτε Αυτοί Είναι Άνθρωποι Είτε Αυτά Είναι Συναισθήματα Που Είναι Μια Αντανάκλαση των Άλλων. Κάποιες Φορές Οι Μνήμες θα Σου Ραγίζουν την Καρδιά. Τότε ν' Αφήνεις τα Δάκρυα ν' Χύνονται Καθαρά & Ελεύθερα. Να Κλαις Μόνος Σου.Τα Δάκρυα Είναι Ιδιωτικά. Έτσι κι Αλλιώς Κανείς Δεν θα Καταλάβει. Έτσι κι Αλλιώς Κανείς Δεν Χρειάζεται Να Καταλάβει.   

#quantum #childhood #nostalgia #memoir#love #Space #life #SpaceTime

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis