08:16  Παρασκευή, 29  Μαρτίου  2024 
elendetr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 19:27
Διαβάστηκε 651 φορές

Είναι δυνατόν η πραγματικότητα να μην ξεπερνά απλώς τη φαντασία αλλά να προηγείται, ή μάλλον να τρέχει προκαταβολικά για να διορθώσει τις ζημιές που θα δημιουργήσει η φαντασία;

Είναι! Μας το δείχνει η 38-χρονη (!) Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Και μας το δείχνει με τη διπλή επιτυχία της που αποδεικνύει πως δεν βρίσκεται τυχαία και συγκυριακά στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι θυσίες, το πάθος, η αντοχή και η αφοσίωσή της είναι μοναδικά και ιδιαίτερα. Μ’ άλλα λόγια δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Όλα αυτά, όσο κι αν προβάλλονται σαν δημόσιες αρετές, δεν μας αφορούν όλους. Απευθύνονται σε λίγους. Στους λίγους που δεν ικανοποιούνται ανακαλύπτοντας φταίχτες ή βρίσκοντας δικαιολογίες για να συμφιλιώνονται με την παραίτησή τους.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κάνει και κάτι άλλο και μάλιστα επώδυνο. Μας ξεμπροστιάζει. Ξεμπροστιάζω σημαίνει αποκαλύπτω δημόσια, μπροστά σε τρίτους, την αναξιότητα, τα σφάλματα ή την ατιμία κάποιου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μας δείχνει ότι οι ικανότητες, που μπορεί και σίγουρα τις διαθέτουν πολλοί ή αρκετοί, δεν φτάνουν από μόνες τους. Χρειάζεται ο απαραίτητος χαρακτήρας για να αναδειχτούν. Και χαρακτήρας είναι αυτά που κάνει κάποια ή κάποιος όταν δεν τον βλέπουν.

#Ntrismpioti

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παναγία η Εβρίτισσα. Κόσμος των Σκιών. »
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis