19:24  Σάββατο, 20  Απριλίου  2024 
elendetr

Αναίτια Καταστολή στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 19:09
Διαβάστηκε 981 φορές
Αναίτια Καταστολή στη Νέα Σμύρνη Εκκολαπτόμενοι Αντιεξουσιαστές (στον κύκλο) ετοιμάζονται να εφορμήσουν κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. Άλσος Νέας Σμύρνης, 7.3.2021.

Σύμφωνα με αυτόπτες: Απίστευτο σκηνικό στη Νέα Σμύρνη: Πέντε αστυνομικοί έγραψαν μια οικογένεια που καθόταν στην πλατεία. Άλλοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν. Το αποτέλεσμα: μέσα σε μερικά λεπτά η πλατεία γέμισε με αστυνομικούς, ακόμα και με όπλα στα χέρια. Δείρανε και κάτι πιτσιρικαδες... Έγιναν 4 προσαγωγές και ακολούθησε κυνηγητό μέσα στο άλσος από τη Δίας...Το παλικάρι στο βίντεο απλά κατέγραφε την βία γι'αυτό τον χτύπησαν και ενώ έτρεχαν να σωθούν από την βία η αστυνομία φώναζε είναι τρομοκράτες πιάστε τους. Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωνε σε ανάρτησή του: Αποστολή της αστυνομίας είναι η τήρηση των νόμων. Όχι η χρήση αλόγιστης βίας σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Χαλάνδρι. Νέα Σμύρνη. Οι ξυλοδαρμοί πολιτών είναι πολιτική απόφαση του Χρυσοχοΐδη για επιδειξη δύναμης.Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει υποχρέωση έναντι του Συντάγματος και του ελληνικού λαού να στείλει τον αδίστακτο Υπουργό του σήμερα κατευθείαν στο σπίτι του. Αν δεν το πράξει θα αναλάβει ολόκληρη την ευθύνη για την εκτροπή. Η οργή των Ελλήνων πολιτών δεν επιτρέπει ολιγωρία. 

Όταν κυκλοφόρησαν video με ξύλο αστυνομικών σε κόσμο στη Νέα Σμύρνη διάφορα sites και τα συστημικά μέσα αναπαρήγαγαν τη γραμμή που διέρρευσε από τη ΓΑΔΑ, όπου αναφέρονται σε "ενέδρα" κατά αστυνομικών μέρα μεσημέρι Κυριακής.

Κάτοικοι χειροκρότησαν από τα μπαλκόνια την αυθόρμητη πορεία ενάντια στην αναίτια* αστυνομική καταστολή το μεσημέρι της Κυριακής, στη Νέα Σμύρνη. (* Δελτίο Ειδήσεων OPEN). Στο μεταξύ και σε επιβεβαίωση των προηγούμενων ανακοινώθηκε ΕΔΕ για τα βίντεο με αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες. Κι όλα αυτά, όταν στην ίδια περιοχή την Τσικνοπέμπτη διασκέδαζε ανενόχλητη με τη συνοδεία της η αδελφή του δημάρχου Αθηναίων. Για αρκετούς δήθεν έκπληκτους ένα χαιρέκακο, αλλά δίκαιο "καλά σας κάνουν" πλανιέται στον νυχτερινό αέρα, που παρόλα αυτά μεταφέρει την υπόμνηση της άνοιξης.Τα διεθνή μέσα αρχίζουν το χορό. Η Πάρνηθα και η Ικαρία ενδέχεται να αποδειχτούν παιδικά πάρτι. Κάποιος έγραφε στο twitter: Ποιός Κουφοντίνας ρε μ@λ@κ@ς. Αν μείνουν αυτοί ακόμη έναν χρόνο και κάνουν τα ίδια θα βγούμε αντάρτες στα βουνά. Θα πηγαίνεις στην Πίνδο και θα βλέπεις να κρατάνε τσίλιες στα περάσματα καραμανλικοί με μπερέ.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis