08:39  Τρίτη, 16  Απριλίου  2024 
elendetr

Ασφαλέστερη Άθληση

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 08:09
Διαβάστηκε 2473 φορές
Ασφαλέστερη Άθληση Φωτογραφική αποτύπωση της πρότασης για προχωρημένους.

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε lockdown περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Και επειδή πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, χωρίς ενδυματολογικές εμμονές και δογματισμούς στα αθλητικά, η σελίδα προτείνει τη στροφή στην ξιφασκία. Η εκρηκτική αυτή δραστηριότητα αφενός προστατεύει: α) παθητικά: Με τη μάσκα, τα γάντια και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού που προκαλούν οι διαρκείς και ταχύτατες κινήσεις. β) Ενεργητικά: Με την απαιτούμενη απόσταση του 1,5 μέτρου που εξασφαλίζουν το ξίφος ασκήσεως,το ξίφος μονομαχίας ή η σπάθη.

Σε μια πρώτη φάση, μέχρι την απόκτηση αρκετής εμπειρίας, ώστε να αποφεύγονται ακούσιοι τραυματισμοί και διάφορες συστάσεις ή απαγορεύσεις από όργανα της τάξης, συστήνεται η χρήση ράβδων κατά προτίμηση από ξύλο κρανιάς. (Τα δάση δίπλα σας είναι γεμάτα κρανιές. Το ξύλο της κρανιάς είναι σκληρό και το χρησιμοποιούσαν για να φτιάχνουν μπαστούνια, κυνηγητικές λόγχες, πολεμικά ακόντια και τόξα. Από ξύλο κρανιάς είχε κατασκευαστεί ο Δούρειος Ίππος και φτιάχνονταν και τα μακεδονικά δόρατα, οι σάρισες, των πολεμιστών του Μεγάλου Αλεξάνδρου) Το μήκος θα πρέπει να είναι από 1 μέτρο (ξίφος άσκησης) έως 1,5 μέτρα (ξίφος μονομαχίας ή σπάθη).

Ο ή Η σύντροφός σας, τα παιδιά σας, κάποιοι φίλοι και οι περισσότεροι συγγενείς σας θα ενθουσιαστούν με την ιδέα. Ειδικά αν σε ένδειξη αυταπάρνησης προσφερθείτε ως σάκος προπόνησης, οπότε και θα τους διευκολύνετε στην αποδόμηση της συσσωρευμένης αρνητικής τους ενέργειας και του αυξημένου άγχους, προσφέροντάς τους παράλληλα και ευκαιρίες (εύκολης, άμεσης & ανέξοδης) διασκέδασης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μερική Συμφωνία Εμβόλιο κατά του Κορονοϊού »
Copyright Κυριάκος Παράσογλου - CrashNews.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis